Gündemden Haberler

Yeşil Sol Parti’nin seçim aracına boyalı saldırı

Yeşil Sol Parti’nin seçim aracına boyalı saldırı düzenlendi. Araç sürücüsü, daha önce de benzer saldırıların olduğunu belirtti ve suç duyurusunda bulunacaklarını kaydetti.

Çanakkale’de Yeşil Sol Parti’nin seçim aracına dün gece saatlerinde kimliği henüz belirlenmeyen kişilerce boyalı saldırı düzenlendi. Araca beyaz boya ile “T.C. ve M.K.A.” yazılırken, ayrıca 3 hilal çizildi. Adayların fotoğraflarına da çarpı işaret konuldu. 

Yeşil Sol Parti Çanakkale 1. sıra adayı Adile Yalçın, saldırıya ilişkin açıklamasında, “Bizi korkutacaklarını sanıyorlarsa yanılıyorlar. Yılmayacağız, moralimiz yüksek bu şekilde çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

‘BU VE BENZERİ SALDIRILAR İLK DEFA OLMUYOR’

Artı Gerçek’ten Ezgi Yıldız’ın haberine göre seçim aracının sürücüsü olan Ercan Hazırcı ise saldırıya dair, “Gece araç park halindeyken aracın belli yerlerini boyalamışlar, adayların yüzüne de çarpı işaretleri çizilmiş. Üstelik bu ve benzeri saldırılar da ilk defa olmuyor. Bazen de gündüz vakti aracı taciz edip, çarpmaya çalışıyorlar” diye konuştu.

Seçim çalışmalarına devam edebilmek için aracın boyanan kısımlarını stickerlarla kapatmaya çalışan Hazırcı, “Suç duyurusunda bulunacağız, bu olayların bir daha yaşanmaması gerekiyor. Çalışamalara devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu