Teknoloji/Bilim

Yaptıkları Binalar Depremde Yıkılan 5 Müteahhit İstanbul’da Gözaltına Alındı

Derya EVREN KORKMAZ/İSTANBUL, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ’ta depremde yıkılan binaların 5 müteahhidi İstanbul’da yakalandı. Şüpheliler işlemlerinin ardından Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı, meydana gelen depremlerde kentte yıkılan binaların müteahhitleri hakkında ‘Taksirle öldürme’ suçundan soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında İstanbul’da oldukları belirlenen 5 müteahhidin yakalanması için İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Çalışmalarda Hasel Sitesi müteahhidi Hüseyin Aydın, Mehtap Apartmanı müteahhidi Alâeddin Taze, Atabey Sitesi müteahhidi Haydar Kurtar, Hamidiye Sitesi müteahhidi Ahmet Kara ile Penta Park Sitesi Özcan Çakmak dün yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler işlemlerinin ardından Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi. (DHA)

(FOTOĞRAF)

 

————-

“Bu haber Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanmış olup habere akilligundem.com tarafından herhangi bir editöryal müdahalede bulunulmamıştır.”

yaptiklari binalar depremde yikilan 5 muteahhit istanbulda gozaltina alindi 0 n9KKLf3C

yaptiklari binalar depremde yikilan 5 muteahhit istanbulda gozaltina alindi 1 hMG8nmZ3

yaptiklari binalar depremde yikilan 5 muteahhit istanbulda gozaltina alindi 2

The post Yaptıkları Binalar Depremde Yıkılan 5 Müteahhit İstanbul’da Gözaltına Alındı appeared first on Uzman Haber.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu