Magazin

Tenkitlere kulak asmıyorlar! Ünlü model Heidi Klum iç çamaşırlı, kızı gecelikle kamera karşısına geçti

Dünyaca ünlü model Heidi Klum, kızı Leni ile ünlü iç çamaşırı markasının yeni koleksiyonu için objektif karşısına geçti. Kızıyla birbirinden tezli poz veren Klum ve kızı tenkitlerin gayesi oldu.

“ANNEM İLHAM KAYNAĞIM”

Califronia’dan üniversite okumak için New York’a taşınan 18 yaşındaki Leni, annesi ile iç çamaşırı pozları verdiği için yapılan tenkitler karşısında şunları söyledi; “Annemle poz verdiğim için gelen tenkitleri ciddiye almıyorum. Çekimler sırasında annemle çok hoş vakit geçirdim benim için kıymetli olan o. Annem daima benim için bir ilham kaynağı. Bu türlü bir anneye sahip olduğum için çok memnunum.”

KOMEDYENE SERT ÇIKTI

Genç model, “Annesi ile çektiği fotoğrafı uygunsuz gören ve eleştiren Amerikalı komedyen ve radyo ve televizyon kişiliği olan Howard Stern için de, “Hem annemle çektiğim fotoğraflara uygunsuzdiyorsun hem de fotoğraflara bakıyorsun” kelamlarıyla yanıt verdi.

MODELLİK MESLEĞİNDE YÜKSELMEK İSTİYOR

Leni son olarak annesi ile çok âlâ bir bağının olduğunu ve annesi dayanağı ile modellik mesleğinde yükselmeyi istediğini söyledi.

Tenkitlere kulak asmıyorlar! Ünlü model Heidi Klum iç çamaşırlı, kızı gecelikle kamera karşısına geçti

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu