Gündemden Haberler

Selahattin Demirtaş’tan ‘sakin olun’ çağrısı

Selahattin Demirtaş, Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitinginde yaşananlar sonrası yurttaşlara “Siz lütfen sakin olun, öfkenizi sandığa saklayın” çağrısında bulundu.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adaylarından biri olan ve seçim çalışmaları kapsamında bugün Erzurum’da yurttaşlarla bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nun mitingine taşlı saldırı düzenlenmesi ve provokasyonda bulunuşmasının ardından Selahattin Demirtaş’tan da açıklama geldi.

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski Eş Genel Başkanı Demirtaş, sosyal medya hesabından yurttaşlara seslendi ve “sakin olun” çağrısında bulundu.

Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Erdoğan ve Bahçeli; kin, nefret, yalan, hakaret ve kışkırtmayla ülkeyi barut fıçısına çevirdi. Siz lütfen sakin olun, öfkenizi sandığa saklayın. Oyunuzu değişim için kullanın ve ilk turda bitirin bu işi” ifadelerini kullandı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu