Gündemden Haberler

Seçimin ikinci tura kalma ihtimali yok

AKP’den İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı olan Numan Kurtulmuş, partisinin Bahçelievler’de İzzettin Çalışlar Caddesi’ndeki seçim irtibat bürosunun açılış törenine katıldı. Burada partililere seslenen Kurtulmuş, 14 Mayıs’taki seçimlere az bir süre kaldığını hatırlattı.

Bu nedenle seçim çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Kurtulmuş, “Türkiye’nin gelecek hayallerini, hedeflerimizi daha iyi anlatabilmek için bütün arkadaşlarımızla birlikte İstanbul’un her köşesinde ve Türkiye’nin her köşesinde büyük bir mücadele veriyoruz. Bir taraftan da hayallerimizi, yapacaklarımızı anlatıyoruz.” diye konuştu.

Kurtulmuş, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi’nde birinci turda Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı olacağına inandığını belirterek, şöyle devam etti:

“Zaten milletimiz de söylüyor, bunlardan bir şey olmaz. Bunlara bu iş zaten devredilmez. Bunlara niçin devredilmeyeceğini millet biliyor. Özellikle yaptığımız eser ve hizmet siyasetinin Türkiye için ne anlama geldiğini milletimizle paylaşmamız lazım. Yine şunu da çok rahatlıkla söyleyebilirim; deprem sonrasında ortaya çıkan o büyük yıkıntıların yeniden Türkiye’nin ayağa kaldırılması, yeniden güçlü bir şekilde şehrimizin imar ve inşası için vatandaşımız, ‘yine en başta bunu Tayyip Erdoğan yapar, yine AK Parti yapar’ diyor.”

Özellikle son raporlardaki anketlerde çok ciddi şekilde bir yükseliş trendi içerisinde olduklarını savunan Kurtulmuş, “Bunu seçim sonuçları teyit edecek. İkinci tura kalma ihtimali yok. İnşallah birinci turda Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin yeniden cumhurbaşkanı olacak” dedi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu