Gündemden Haberler

‘Sapkın adımları desteklemekten utanmıyorlar’

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’de katıldığı iftar programında açıklamalarda bulundu. LGBTİ+’lar üzerinden bir kez daha muhalefeti hedef alan Erdoğan, “Aile kurumunun en büyük düşmanı sapkın adımları desteklemekten utanmıyorlar. CHP, HDP LGBT’ci, ne yazık ki İYİ Parti de LGBT’ci” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Denizli’de düzenlenen “Vatandaşlarla İftar Programı”na katıldı, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

‘YERİ GELDİ ‘KUMAR MASASI’ DEDİLER, ‘NOTER MASASI’ DEDİLER’

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

“Fitne tüccarlarına asla prim vermeyeceğiz. Türkiye’nin istiklal ve istikbali için yolumuza devam ediyoruz. 3 günlük çıkarları uğruna eteğine yapışmadıkları terör örgütü kalmadı. Gündeme gelmek için söylemedikleri yalan, atmadıkları iftira kalmadı.

Yeri geldi kumar masası dediler, noter masası dediler. Tekmeledikleri adayı şimdi millete umut diye yedirmeye çalışıyorlar. Hepsi topu topu 7 kişiler ama kavgasız bir günleri bile geçmiyor. Ama sorsan 85 milyonluk ülkeyi idare etmeye adaylar.

‘SAPKIN ADIMLARI DESTEKLEMEKTEN UTANMIYORLAR’

Şimdi ne diyorlar? ‘Selo’yu çıkaracağız’. Bu terörist, nasıl çıkarırsınız? ‘Evlat katili Apo’yu çıkaracağız’ diyorlar, sizler bize 14 Mayıs’ta bu emaneti vermeniz halinde onlar asla bu adımları atamazlar. Aile kurumunun en büyük düşmanı sapkın adımları desteklemekten utanmıyorlar. Ayasofya’yı tekrar müze yapmaktan, bunlardan her türlü kepazelik var. CHP, HDP LGBT’ci. Ne yazık ki İYİ Parti de LGBT’ci.

Tekmeledikleri masayı, aylarca ‘kazanamaz’ dedikleri naylon adayı şimdi millete umut diye yutturmaya çalışıyorlar. Bir zamanlar SGK’nın başındaydı. Batırdı orayı, bitirdi. Şimdi biz de şehir hastanelerimizde millete nasıl hizmetler veriyoruz, görüyorsunuz.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu