Rüya Tabirleri

Rüyada zeytin tartmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada zeytin tartmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, hak yoluna döneceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine yorulur.

Rüyada zeytin tartmak gördüyseniz:

  • Meydana gelen olaylar işe yaramayan bağlantı, iş ya da ilişkilerden kurtulmak için fırsat oluşturabilir.

Rüyada zeytin ağacından siyah zeytin yemek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada zeytin ağacında siyah zeytin görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah zeytin ve yeşil zeytin görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytin ağacı ve yeşil zeytin görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil zeytin ağacından zeytin toplamak zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytin ağacından zeytin toplamak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada zeytin ağacında zeytin görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada zeytin ve zeytin çekirdeği görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu