Rüya Tabirleri

Rüyada yüzünü delik görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yüzünü delik görmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, önemli işlere imza atacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, kadim dostlar edineceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü delik gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yöndedir, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Rüyada yüzünü delik delik görmek yoğun duygular yaşayacağına, hayallerde değişiklikler olacağına inanılır.

Rüyada yüzünü delik görmek edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü delik görmek endişelerin sona ereceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü delik deşik görmek onu hayallerine kavuşturacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün delik delik olduğunu görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada delik diş görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada delik halı hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada delik taş görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu