Rüya Tabirleri

Rüyada yüzüne balık yapışması Ne Anlama Gelir?

Rüyada yüzüne balık yapışması aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne balık yapışması gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmalı, yeni yerler görmeli, seyahat etmeli veya yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz.

Rüyada yüzüne balık yapışması özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada su yüzüne çıkan balık görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, zenginlik sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada yüzüne balık çarpması kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, bir koyduğu işten üç alacağına alamet eder.

Rüyada balık temizlerken içinden balık çıkması karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne su fışkırması hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Rüyada yüzüne top çarpması girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüne bakmaması hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne su çarpmak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu