Rüya Tabirleri

Rüyada yüzünden yara çıkması Ne Anlama Gelir?

Rüyada yüzünden yara çıkması birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüzünden yara çıkması gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereken takdiri görmediğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada yüzünden yara çıkması her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine işaret eder.

Rüyada yüzünden yara çıktığını görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünden yara koparmak gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına işarettir.

Rüyada yüzünden kıl kesmek maddi güç sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet eder.

Rüyada yüzünden kıl yolmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünden bıçaklanmak şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada yüzünden tüy yolmak yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği yüzünden ağlamak kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu