Rüya Tabirleri

Rüyada yüksek bir dağdan aşağı inmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yüksek bir dağdan aşağı inmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir dağdan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Kar getirmeyecek hiçbir konuya takılıp zaman kaybetmeyin.

Rüyada yüksek bir dağdan aşağı inmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir dağdan aşağı uçmak hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek dağdan aşağı inmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir dağdan aşağı bakmak kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağdan aşağı bakmak hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada dağdan aşağı koşmak gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada karlı dağdan aşağı inmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağdan aşağı düşmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu