Rüya Tabirleri

Rüyada yılanın kuşa dönüşmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada yılanın kuşa dönüşmesi eline hayırlı kazançların geçeceğine, işinde en iyisi olacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, sorunların tarihe karışacağına inanılır.

Rüyada yılanın kuşa dönüşmesi gördüyseniz:

  • Herkesin istediğini yapmaya çalışırsanız kimseyi memnun edemeyebilirsiniz.

Rüyada yılanın kuşa dönüşmesi yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, onlara karşı zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın kuşa dönüştüğünü görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuşa dönüşmesi rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada bir kuşa su vermek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuşa basmak yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuşa süt içirmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine yorulur.

Rüyada kuşa çarpmak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, manevi mutluluğu tadacağına alamet eder.

Rüyada insanın kuşa dönüşmesi büyük mutluluklar yaşayacağına, kısmetli bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu