Rüya Tabirleri

Rüyada yılanın dolandığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yılanın dolandığını görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın dolandığını gördüyseniz:

  • Gayret, girişim veya hareketleriniz takdir görebilir ya da bazı konularda gereken desteği bulabilirsiniz.

Rüyada yılanın dolandığını görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine inanılır.

Rüyada yılanın ayağına dolandığını görmek istenmeyen bir yolculuğa, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yılanın ayağına dolandığını görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil yılanın beline dolandığını görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın bacağına dolandığını görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah yılanın bacağına dolandığını görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada yılanın ayağa dolandığını görmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada siyah yılanın ayaklarına dolandığını görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu