Rüya Tabirleri

Rüyada yılanın boğaza sarılması Ne Anlama Gelir?

Rüyada yılanın boğaza sarılması hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, rahatlığa ereceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın boğaza sarılması gördüyseniz:

  • O kişi, sizin yardım elini uzatmanızı bekliyor.

Rüyada yılanın boğaza sarılması parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada boğaza taş kaçması dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada boğaza cam kaçması işlerini tek başına yöneteceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Rüyada boğaza dokunmak çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğaza kıl kaçması çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada boğaza bakmak bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada boğaza sarılmak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişin boğaza kaçması büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu