Rüya Tabirleri

Rüyada yılanı çiğnemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yılanı çiğnemek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada yılanı çiğnemek gördüyseniz:

  • Ani değişiklikler aslında sizin için üstü kapalı şekilde şanslı durumların oluşması anlamına geliyor olabilir.

Rüyada yılanı bırakmak güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanı ellemek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı kesmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada su yılanı kovalamak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına delalettir.

Rüyada yılanı yenmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine alamet eder.

Rüyada yılanı kaybetmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine işarettir.

Rüyada yeşil su yılanı yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada yılanı sıkmak zarar edilen işlerde kara geçileceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu