Rüya Tabirleri

Rüyada yeşil yılanın doğurması Ne Anlama Gelir?

Rüyada yeşil yılanın doğurması ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine delalet eder.

Rüyada yeşil yılanın doğurması gördüyseniz:

  • Geceleyin uzaklara özlem duyacaksınız.

Rüyada yeşil yılanın sokması ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yılanın doğurması canının ve malının garantide olacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yılanın kafasını ezmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yılanın kediyi yemesi eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, güzel bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yılanın üstünden atlamak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil yılanın önünden geçmesi çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada yeşil yılanın insana dönüşmesi evi kendisinin çekip çevireceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yılanın kuyruğunu kesmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu