Rüya Tabirleri

Rüyada yeşil mercimek tarlası görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yeşil mercimek tarlası görmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine inanılır.

Rüyada yeşil mercimek tarlası gördüyseniz:

  • Belli bir planınızda veya düzenlemede ani aksilikler veya boşluklar oluşabilir.

Rüyada yeşil mercimek tarlası görmek anne babanın birbirine düşeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet eder.

Rüyada mercimek tarlası görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine yorulur.

Rüyada sarı mercimek tarlası görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı mercimek tarlası görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada yeşil mercimek dökülmesi zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek yıkamak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yeşil mercimek görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek vermek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu