Rüya Tabirleri

Rüyada yeşil lens takan birini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yeşil lens takan birini görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına işarettir.

Rüyada yeşil lens takan birini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişi ya da kişiler sizin belli bir konudan mutlu olmanız ya da belli bir işin yeterliliğinden emin olmanız için ısrarcı tavırlar içinde olabilirler.

Rüyada yeşil lens takan birini görmek makamından olacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi lens takan birini görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renk lens görmek çaresiz durumlara düşeceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada gözüne yeşil lens takmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada göze yeşil lens takmak kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada birinin yeşil lens taktığını görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada taç takan birini görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine işarettir.

Rüyada bileklik takan birini görmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu