Rüya Tabirleri

Rüyada yeşil kanaviçe görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yeşil kanaviçe görmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine inanılır.

Rüyada yeşil kanaviçe gördüyseniz:

  • Ailenizi ilgilendiren konularda önemli rol size düşüyor olabilir.

Rüyada yeşil kanaviçe görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada kanaviçe ipi görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kanaviçe seccade işlemek saygınlığına leke sürüleceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada kanaviçe bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanaviçe sökmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kanaviçe işlemek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanaviçe almak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kanaviçe yapmak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, zorlukların kolayca aşılacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu