Rüya Tabirleri

Rüyada yeşil deri etek giymek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yeşil deri etek giymek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, sevdiği insana kavuşacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil deri etek giymek gördüyseniz:

  • Durumunuzu doğru değerlendirebilecek kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Rüyada yeşil deri etek giymek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil deri etek görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada siyah deri etek giymek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı deri etek dolandırılacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah deri etek görmek duygularını açığa vuracağına, özgüveninin artacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil deri pantolon görmek verimliliğinin de artacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil deri ayakkabı görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada deri etek giymek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kaderinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu