Rüya Tabirleri

Rüyada yeni yüzük takmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada yeni yüzük takmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna tabir olunur.

Rüyada yeni yüzük takmak gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi anımsayın.

Rüyada yeni yüzük takmak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine işaret eder.

Rüyada yeni altın yüzük takmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeni yüzük almak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine delalet eder.

Rüyada sol yüzük parmağında altın yüzük görmek keyifli sohbetler edeceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına tabir olunur.

Rüyada yüzük üstüne yüzük takmak özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, yani babasına benzeyeceğine delalet eder.

Rüyada yüzük görmek yüzük takmak işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni yüzük görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni ev yeni mobilya görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu