Rüya Tabirleri

Rüyada yatak örtüsünün yırtılması Ne Anlama Gelir?

Rüyada yatak örtüsünün yırtılması hayır işleri yapacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada yatak örtüsünün yırtılması gördüyseniz:

  • Biraz dikkatli olursanız olayların gidişatını kendi lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada yatak örtüsünün yırtılması sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada yatak örtüsünün yanması sağlığının yerinde olacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabenin örtüsünün değiştirilmesi tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada masa örtüsünün yanması elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kabe örtüsünün değiştiğini görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya işaret eder.

Rüyada kabenin örtüsünün değiştirilmesini görmek ün ve itibar sahibi olacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalettir.

Rüyada masa örtüsünün yırtılması her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, en büyük acılarının dineceğine işarettir.

Rüyada kabenin örtüsünün olmaması çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu