Rüya Tabirleri

Rüyada yanmış güvercin görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yanmış güvercin görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine inanılır.

Rüyada yanmış güvercin gördüyseniz:

  • Siz, zarafetinizi koruyarak olayların gidişine göre davranmalısınız.

Rüyada yanmış güvercin görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada güvercin ve güvercin yavrusu görmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin ve güvercin yumurtası görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanmış kek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanmış oda görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanmış görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işarettir.

Rüyada yanmış balık sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada yanmış dağ görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu