Rüya Tabirleri

Rüyada yakın arkadaşımın sevgilisini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yakın arkadaşımın sevgilisini görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada yakın arkadaşımın sevgilisini gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi ya da yaptıklarınızı herkese göstermek zorunda değilsiniz.

Rüyada yakın arkadaşımın sevgilisini görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yakın arkadaşımın eski sevgilisini görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, uzun yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşımın eski sevgilisini görmek ismini herkese duyuracağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşımın eski sevgilisini görmek ömür boyu devam edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşımın ölmesi ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine alamet eder.

Rüyada en yakın arkadaşımın beni öldürmesi şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalet eder.

Rüyada yakın arkadaşımın doğum yaptığını görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına alamet eder.

Rüyada yakın arkadaşımın bebeğinin olduğunu görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu