Rüya Tabirleri

Rüyada vücudunun kurtlanması Ne Anlama Gelir?

Rüyada vücudunun kurtlanması ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, bereketin ve verimin geleceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine inanılır.

Rüyada vücudunun kurtlanması gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmelere açıksınız.

Rüyada vücudunun yanması kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada vücudunun kesilmesi çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunun kurtlanması maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada vücudunun uyuşması çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunun bitlendiğini görmek malvarlığının artacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada vücudunun soyulduğunu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada vücudunun eridiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunun içini görmek çok hayırlı günler görüleceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu