Rüya Tabirleri

Rüyada üst geçitten atlamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada üst geçitten atlamak yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına rivayet eder.

Rüyada üst geçitten atlamak gördüyseniz:

  • Değişimden kaçınmamamnız değecek kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada dar bir geçitten geçememek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize yorulur.

Rüyada üst geçitten korkmak uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine alamet eder.

Rüyada üst geçitten atlamak rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada dar gecitten gecmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına inanılır.

Rüyada üst geçitten düşmek büyük maddi kayıp verileceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar bir geçitten geçmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada hemzemin geçitten geçmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, yüzünün her daim güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada üst geçitten geçmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu