Rüya Tabirleri

Rüyada uçan yaban ördeği görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada uçan yaban ördeği görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada uçan yaban ördeği gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler açığa çıkabilir.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek zor günlerin biteceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına alamet eder.

Rüyada yaban ördeği kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına işaret eder.

Rüyada yaban ördeği öldürmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaban ördeği yakalamak atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada yaban ördeği avlamak rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaban ördeği ölüsü görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yaban ördeği yavrusu görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına tabir olunur.

Rüyada yaban ördeği yemek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, ödeme güçlü çekeceğine işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu