Rüya Tabirleri

Rüyada uçak düşerken kaçmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada uçak düşerken kaçmak kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet eder.

Rüyada uçak düşerken kaçmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir sizi taşıdıkları yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada uçak düşerken kaçmak aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işarettir.

Rüyada uçak düşerken atlamak hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçak düşerken kurtulmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada uçak düşerken görmek rızkın gittikçe azalacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına tabir olunur.

Rüyada uçak düşerken uçaktan atlamak sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına delalettir.

Rüyada uçak düşerken içinde olmak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçak uçak görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada düşerken kurtarılmak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu