Rüya Tabirleri

Rüyada uçağın yere düşüp patladığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada uçağın yere düşüp patladığını görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, takdir toplayacak işler yapacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada uçağın yere düşüp patladığını gördüyseniz:

  • Konuşmalar esnasında kelimeleri seçerek kullanmalısınız.

Rüyada uçağın yere düşüp patladığını görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada uçağın düşüp patladığını görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada uçağın havada patladığını görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçağın düşüp alev alması düşmanlarını kaybetmeye, karlı çıkacağına inanılır.

Rüyada uçağın düşüp yandığını görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, işlerinin düşeceğine inanılır.

Rüyada uçağın düşüp parçalanması bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına alamet eder.

Rüyada uçağın düşüp yaralandığını görmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçak düşüp patladığını görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu