Rüya Tabirleri

Rüyada tükenmez kalem görmek ihya Ne Anlama Gelir?

Rüyada tükenmez kalem görmek ihya mubah olmayan yollara sapacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tükenmez kalem görmek ihya gördüyseniz:

  • Ortaklık ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya işbirlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada elinde tükenmez kalem görmek iyilik ve hayır bulacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine rivayet eder.

Rüyada tükenmez kalem görmek ihya sağlıklı ve zinde olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada turuncu tükenmez kalem görmek dertlerin ve sorunların artacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada mavi tükenmez kalem görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel tükenmez kalem görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına delalet eder.

Rüyada tükenmez mavi kalem görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tükenmez kalem almak güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı tükenmez kalem sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu