Rüya Tabirleri

Rüyada topuklu ayakkabının kırılması Ne Anlama Gelir?

Rüyada topuklu ayakkabının kırılması çok büyük başarılar kazanılacağına, isabetli adımlar atacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, bir yandan cenaze olacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada topuklu ayakkabının kırılması gördüyseniz:

  • Bazı davetler, öneriler ya da teklifler söz konusu alabilirsiniz.

Rüyada topuklu ayakkabının kırılması kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına alamet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabının topuğunun çıkması borçlarını kolayca ödeyeceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına yorulur.

Rüyada siyah topuklu ayakkabının topuğunun kırılması kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada topuklu ayakkabının büyük gelmesi dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabının topuğunun kırılması ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada topuklu ayakkabının kırılması görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına inanılır.

Rüyada topuklu ayakkabının kaybolması elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada topuklu ayakkabının yırtılması dolayısıyla geleceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu