Rüya Tabirleri

Rüyada terliklerin çalınması Ne Anlama Gelir?

Rüyada terliklerin çalınması üzüntü verici olaylar yaşanacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada terliklerin çalınması gördüyseniz:

  • Evinize veya ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerçekleştirmek istediğiniz duygusal ya da fiziksel değişiklikleri gerçekleştirmenize olanak tanıyabilir.

Rüyada terliklerin çalınması elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine inanılır.

Rüyada terliklerin kaybolması aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada terliklerin yırtılması sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu