Rüya Tabirleri

Rüyada tepsi ne demek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tepsi ne demek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, haksızlıklara uğranılacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına yorulur.

Rüyada tepsi ne demek gördüyseniz:

  • Kendinizden çok diğerlerine faydası olacak işlerle vakit kaybediyorsunuz.

Rüyada tepsi tepsi tatlı görmek ve yemek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepsi tepsi hamur görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada tepsi tepsi börek görmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına tabir olunur.

Rüyada tepsi tepsi börekler görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepsi tepsi pilav görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada tepsi tepsi yemek yapmak rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına işaret eder.

Rüyada tepsi tepsi kurabiye görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına işaret eder.

Rüyada tepsi tepsi altın görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu