Rüya Tabirleri

Rüyada temiz çay bardağı görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada temiz çay bardağı görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, çok kötü günler yaşayacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, işlerin yolundan çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz çay bardağı gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin iyi gitmesi moral takviyeniz olacak.

Rüyada temiz çay bardağı görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada temiz su bardağı görmek iyileşme göstereceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çay bardağı oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalettir.

Rüyada cam çay bardağı kırmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, dünya malına kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş su bardağı görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, üzüntülü günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada çatlak çay bardağı her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine işarettir.

Rüyada su bardağı kaybetmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, hasta ise bakacağına işaret eder.

Rüyada çay bardağı satmak gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu