Rüya Tabirleri

Rüyada tavşanın kustuğunu görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tavşanın kustuğunu görmek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, gülüp eğleneceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine delalettir.

Rüyada tavşanın kustuğunu gördüyseniz:

  • Fazla uyumlu davranışlarınız faydadan çok zarar getirebilir.

Rüyada tavşanın kustuğunu görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşanın tırmalaması kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada tavşanın uyuduğunu görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tavşanın doğurması birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada tavşanın saldırdığını görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşanın çiş yaptığını görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşanın zıpladığını görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz tavşanın kovalaması yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu