Rüya Tabirleri

Rüyada tavşan öldürmek ne anlama gelir Ne Anlama Gelir?

Rüyada tavşan öldürmek ne anlama gelir elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, kazancının bol olacağına, refahının ve varlığının artacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine işarettir.

Rüyada tavşan öldürmek ne anlama gelir gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, yanıltıcı etkiler, yanlış anlaşılma, yanlış kararlar alma veya yanıltılma türünde etkiler ön plana çıkıyor.

Rüyada tavşan öldürmek ne anlama gelir tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına inanılır.

Rüyada tüfekle tavşan öldürmek mevki kaybına uğrayacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah tavşan öldürmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşan yavrusu öldürmek verilen  sözlerin tutulacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tavşan öldürmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada taşla tavşan öldürmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan öldürmek ne demek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, mevki kazanacağına işarettir.

Rüyada tavşan ısırması ne anlama gelir çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu