Rüya Tabirleri

Rüyada tavşan isirmasi görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tavşan isirmasi görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine tabir olunur.

Rüyada tavşan isirmasi gördüyseniz:

  • Mevcut düzenlemelerinizde, ilişkilerinizde ya da planlarınızda zayıf veya eksik halkalar ortaya çıkabilir.

Rüyada ayağı tavşan ısırması ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağını tavşan ısırması kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan isirmasi görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara inanılır.

Rüyada beyaz tavşan ısırması maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, tatsızlık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağını tavşan ısırması yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah tavşan ısırması onları kendi gözünden bile sakınacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elini tavşan ısırması yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine alamet eder.

Rüyada tavşan ısırması ne anlama gelir yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu