Rüya Tabirleri

Rüyada tavandan düşmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tavandan düşmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, işinden geri kalacağına, hayırlı işe, kudret ve hikmet sahibi olacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tavandan düşmek gördüyseniz:

  • İş birliklerinizin yavaş gelişmesini tercih etmeli, eşitlik ilkesine önem vermelisiniz.

Rüyada tavandan düşmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavandan su basması mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tavandan su sızması azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada evi tavandan su basması karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sağlık ve şifa bulacağına işarettir.

Rüyada eve tavandan su damlaması çok uğraş vereceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına delalet eder.

Rüyada tavandan süt akması yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına delalet etmektedir.

Rüyada tavandan su akmak yaşanan ayrılıkların biteceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına tabir olunur.

Rüyada evin tavandan su damlaması böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu