Rüya Tabirleri

Rüyada tarlada sebze meyve görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tarlada sebze meyve görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada tarlada sebze meyve gördüyseniz:

  • Evinizde veya iş yerinizde sizi manipüle etmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada tarlada sebze meyve görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada meyve sebze görmek birikim yapılacağına, kazancın daha da arttırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada meyve ve sebze önemli yerlere geleceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada bol sebze meyve görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sebze ve meyve almak yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sebze meyve yemek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına işaret eder.

Rüyada meyve sebze almak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada sebze meyve satmak eğer işsizse iş bulacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu