Rüya Tabirleri

Rüyada tarhana ve bulgur görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tarhana ve bulgur görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına işaret eder.

Rüyada tarhana ve bulgur gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan kişiler sizinle ilgili bir konuya ortak veya destek olmak isteyebilirler.

Rüyada tarhana ve bulgur görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına işaret eder.

Rüyada tarhana görme kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarhana yapımı uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada küflü tarhana yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada tarhana çıkarmak bundan güç ve cesaret alacağına, hasta ise bakacağına işaret eder.

Rüyada tarhana kaynatmak işinde terfi edeceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada tarhana dağıtmak onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada tarhana ıslatmak böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu