Rüya Tabirleri

Rüyada tanıdık birinin içki içmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada tanıdık birinin içki içmesi kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, elinin darlık görmeyeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, temize çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada tanıdık birinin içki içmesi gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışları hakkında yorum yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada tanıdık birinin içki içmesi insanların hayranlığını kazanacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin içki içtiğini görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada içki içen tanıdık görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada içki içmeyen birinin içki içmesi yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada birinin içki vermesi işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına işarettir.

Rüyada birinin içki içmesi üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine işaret etmektedir.

Rüyada içki şişesinden içki içmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki içmeyen birinin içki içtiğini görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu