Rüya Tabirleri

Rüyada tanıdığı birisini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tanıdığı birisini görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, yetkili bir göreve atanacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birisini gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı yürütme veya ortaya koyma konusunda ısrarcı ya da inatçı olabilirsiniz.

Rüyada tanıdığı birisini görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdığı birisini hamile görmek zorlukların geride kalacağına, maddi sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada tanıdığı birisini dövmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine delalet eder.

Rüyada bir tanıdığı ile öpüşmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına işarettir.

Rüyada tanıdığı birini kel görmek onları koruyup kollayacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı birini öpmek amacına nail olacağına, başarılarının devamlı olacağına işarettir.

Rüyada tanıdığı erkekle evlenmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığı birinin ölmesi onun yolundan ayrılmayacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu