Rüya Tabirleri

Rüyada tahta tepsi görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tahta tepsi görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, karşılıksız bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada tahta tepsi gördüyseniz:

  • Sırları ifşa etmeniz durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada tahta tepsi görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına delalet eder.

Rüyada tepsi tepsi tatlı görmek ve yemek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına inanılır.

Rüyada tepsi tepsi börek görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine yorulur.

Rüyada tepsi tepsi baklava pişirmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına yorulur.

Rüyada tepsi tepsi hamur görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepsi tepsi kurabiye görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada tepsi tepsi pilav görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada tepsi tepsi börekler görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu