Rüya Tabirleri

Rüyada tabutun üstünde duvak görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tabutun üstünde duvak görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına işarettir.

Rüyada tabutun üstünde duvak gördüyseniz:

  • Sakin düşünmelisiniz.

Rüyada tabutun üstünde duvak görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine inanılır.

Rüyada tabutun üstünde ağlamak ticarette başarılı olacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına rivayet eder.

Rüyada tabutun üstünde oturmak ikinci bir şans vereceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işarettir.

Rüyada tabutun üstünde gelinlik kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde köpek görmek insanları kandıracağına, saadete ereceğine inanılır.

Rüyada tabutun üstünde bayrak görmek alanında marka bir isim olacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu