Rüya Tabirleri

Rüyada sütyen yıkamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada sütyen yıkamak ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, zorlukların artacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sütyen yıkamak gördüyseniz:

  • Herkes akıldan çok duygularıyla hareket ediyor ; bunun bilincinde olmanızda fayda var.

Rüyada sütyen sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine inanılır.

Rüyada sütyen bulamamak keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sütyen kopması mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ten rengi sütyen çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına alamet eder.

Rüyada sütyen askısı bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada sütyen giymek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada sütyen unutmak elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sütyen yıkamak yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu