Rüya Tabirleri

Rüyada su ısıttığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada su ısıttığını görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su ısıttığını gördüyseniz:

  • Belli bir durum tamamen lehinize bir yöne ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada su ısıttığını görmek çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine delalettir.

Rüyada başkasının azar işittiğini görmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada birinden azar işittiğini görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada süt ısıttığını görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada güneşin ısıttığını görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına yorulur.

Rüyada güneşin ısıttığını hissetmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına yorulur.

Rüyada azar işittiğini görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu