Rüya Tabirleri

Rüyada su bardağında su görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada su bardağında su görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, mal ve para sahibi olacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada su bardağında su gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşerek yapmak istediğiniz işler için gerekli bağlantıları kurabilirsiniz.

Rüyada su bardağında su görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada çay bardağında su içmek evlenme yolunda adım atacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada çay bardağında balık görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada çay bardağında kahve görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine delalet eder.

Rüyada çay bardağında çay görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına rivayet eder.

Rüyada çay bardağında süt görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada su bardağında balık görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çay bardağında kahve içmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu