Rüya Tabirleri

Rüyada siyam kedisi görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada siyam kedisi görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, değer göreceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, sevdiği birini kırmaya tabir olunur.

Rüyada siyam kedisi gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yaırımlar konusunda şanslısınız.

Rüyada siyam kedisi görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru siyam kedisi görmek borçları varsa ödeyeceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına alamet eder.

Rüyada siyam kedisi mülkiyetinin de artacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada siyam ikizi görmek sevineceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına delalet eder.

Rüyada ev kedisi sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağ kedisi görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev kedisi tırmalaması haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına işarettir.

Rüyada misk kedisi görmek işlerinin daha da iyi olacağına, huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu