Rüya Tabirleri

Rüyada siyah yılanın evine girdiğini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada siyah yılanın evine girdiğini görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, sağlığını geri kazanacağına, başarılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada siyah yılanın evine girdiğini gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin üzerine kurulu olan taraftan ilerlemenizde fayda var.

Rüyada siyah yılanın evine girdiğini görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, işi ile gündeme geleceğine delalettir.

Rüyada yılanın evine girdiğini görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah yılanın koynuna girdiğini görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı yılanın eve girdiğini görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada yılanın toprağa girdiğini görmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evine hırsızın girdiğini duymak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Rüyada birinin evine girdiğini görmek haksızlığa uğranacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evine hırsız girdiğini duymak giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu