Rüya Tabirleri

Rüyada siyah su akması Ne Anlama Gelir?

Rüyada siyah su akması başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine alamet eder.

Rüyada siyah su akması gördüyseniz:

  • Bir seyahat, eğitim, seminer, kur ya da konferans yeni olanakları ya da seçenekleri önünüze getirebilir.

Rüyada siyah saçlı siyah gözlü bebek görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah yılan ve siyah kedi görmek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada siyah elbise siyah ayakkabı giymek onlarla dayanışma içinde olacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına delalettir.

Rüyada siyah siyah köpek görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada siyah yılan ve siyah köpek görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah siyah kusmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada siyah tek taş böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada siyah fil çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu